De B&B

De B&B staat op het erf van woonboerderij Het Geunhuis, vandaar de naam “Klein Geunhuis”. Het staat dus los van de boerderij en biedt maximale privacy. De gast heeft de beschikking over een ruime zit-slaapkamer, een keukentje, een hal, toilet en douche. Geen enkele van deze ruimten hoeft te worden gedeeld.


Deze B&B biedt slechts ruimte aan maximaal twee personen, dus privacy en rust zijn gewaarborgd.

De zit- slaapkamer beschikt over gratis wifi, digitale televisie en heeft uitzicht over de tuin. Er staat een tweepersoons bed van 180x200cm, een ruime kast, een zitje en een ontbijttafeltje met twee stoelen.

De zit-slaapkamer is afgelopen winter geheel gerenoveerd.

Het keukentje heeft een koelkast, magnetron, koffiezetapparatuur, waterkoker en al het noodzakelijke serviesgoed en bestek.

Het toilet en de douche zijn in de hal.

Zeer nabij de B&B bevindt zich het ontbijtterras om te ontbijten in de mogelijk aanwezige ochtendzon. Er vlak naast is er een zonneterras waar twee teakhouten ligbanken met kussens plaats bieden om lekker te relaxen in de zon. Hier weer naast ligt de stookplaats waar het mogelijk is om op een killere avond zich te warmen aan een knapperend houtvuur.

De gasten van de B&B hebben verder ook de een zeer grote prachtige tuin ter beschikking om een plekje te kiezen en te genieten.

In de B&B ligt een map waarin allerlei wetenswaardigheden vermeld zijn als; wifi netwerk en wachtwoord, tv instructie, relevante telefoonnummers, eetgelegenheden in de omgeving, etc.